Om

Maren Østbø er, foruten å være mitt navn, et registrert enkeltpersonsforetak med organisasjonsnummer 922 297 479.

Jeg leverer frilans-tjenester som skribent, tekstforfatter og innholdsrådgiver. I tillegg leverer jeg innhold til hjemmesider.

Erfaring og kompetanse

Jeg har en bachelorgrad som førskolelærer fra Universitetet i Stavanger, og fire år som politiker i ryggsekken. På denne tiden var jeg paneldeltaker i radioprogrammet Laust og Fast på NRK Rogaland og politisk blogger i Stavanger Aftenblad, samtidig som jeg satt i kommunestyret i hjemkommunen.

I denne perioden fikk jeg mye erfaring med media, sosiale medier og skribentvirksomhet. Dette bygde videre på min utdannelse innen medier og kommunikasjon, med fordypning i journalistikk.

Det å skape, enten det er mat, foto, kaker, strikketøy eller tekst, er en fantastisk prosess i seg selv. Det å skape, er å lage et avtrykk. 

Per i dag har jeg signert en toårig kontrakt med et stort, internasjonalt selskap hvor jeg leverer tekster hver uke. Prosjektet er taushetsbelagt, slik mye i denne bransjen er, og derfor kan jeg ikke legge tekstene ut her.

I tillegg er jeg tilknyttet noen norske firma, hvor jeg leverer tekster og innhold til hjemmesidene og bloggene deres. I tillegg oppdaterer jeg sosiale medier for dem.

Jeg er for tiden åpen for flere spennende oppdrag – kortsiktige eller langvarige. 

Ta kontakt i dag!