Dette har skjedd i det siste

Legger du merke til noe nytt? Den gamle logoen og headeren er byttet ut. Jeg elsker farger, men om man skal skape en profil og en merkevare som kan vare lenge og brukes over alt, er det en fordel å gjøre det så enkelt som mulig. Jeg er absolutt mer komfortabel med denne profilen. Det føles litt som å ha funnet roen. I den forbindelse har også bloggen og hjemmesiden fått en makeover. Ta gjerne en titt på www.marenostbo.no i sin nye drakt!

 

 Det er ikke bare mitt eget jeg har holdt på med de siste ukene, og jeg har to spennende kunder å vise fram for dere: 

For ikke lenge siden, ble jeg nemlig kontaktet av skjønnhets-eksperten Nail-It og frisørsalongen Agaton Sax – begge godt etablert i Askim. Begge ønsket å få bygd en hjemmeside og en blogg, og i tillegg ville førstnevnte ha oppdateringer på sine sosiale medier. Nail-It drives av Trude Tutta Nilsen, som er ekspert på både negler, vipper og bryn. Hun leier plass hos Therese Fjeld-Murstam, som eier og driver Agaton Sax.

Med litt ulike behov hva kommunikasjon og profil angår, var dette en veldig kjekk oppgave. Her får jeg brukt all min kompetanse på tekst, content og media. Vårt samarbeid vil fortsette fremover, og det gleder jeg meg til! Hjemmesidene deres finner du her:

 

www.agaton.no
www.nailitaskim.no

 

Det er en ufattelig spennende bransje jeg har bevegd meg inn i, og jeg angrer slett ikke på beslutningen. Nå er jeg i dialog med flere potensielle kunder, i tillegg til at jeg har tatt med meg noen gode, «gamle» inn i høsten.

Dere vil selvfølgelig holdes oppdatert. Abonner gjerne på nyhetsbrevet – da får du beskjed om det er noe nytt på siden eller i bloggen!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *