Jeg leverer også til privatpersoner!

Har du noen gang blitt sittende og knote med en tekst du ikke får til? Det er en over middels slitsom følelse. Stresset melder fort sin ankomst. Kaffen hjelper ikke, ikke sjokoladen du så optimistisk tok en bit av heller. Motløsheten tar deg, og det hele burde virkelig vært ferdig snart – men ordene sitter fast langt der inne, og du får dem ikke ut om det smalt.

Enten det gjelder CV, søknad, invitasjoner eller andre tekster; kan det godt hende du har det akkurat sånn. Og om du har det, finnes det altså råd: Jeg jobber med nettopp dette. Og om tekst er en pest og en plage for deg akkurat nå (eller generelt sett), er det min lidenskap!

Om du skulle trenge hjelp med en tekst, men ikke er en bedrift: Ta kontakt. Jeg leverer tekster for privatpersoner også! … Så kan du ta deg av andre gjøremål imens.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *