Derfor bør du delegere bort tastaturarbeidet

Å drive en bedrift eller et firma med alt det innebærer, er tidkrevende og hard jobbing fra ende til annen. Det kan definitivt være en god idé å delegere bort noe av det som krever mest tid: skrivingen.

Vær ærlig: Det er ikke sikkert at du ble gründer fordi du elsker å tilbringe timesvis bak tastaturet og skape tekster. Den arbeidsmengden du legger ned i det du brant nok for til å starte bedrift, er mer enn nok i seg selv. Kanskje det er lurt å outsource skribentvirksomheten?

Å delegere bort det meste eller alt som har med skriving å gjøre, vil frigjøre mye tid for deg. Tid du kan bruke på resten av de viktige oppgavene du har i løpet av din arbeidsdag.

Store mengder av det man skriver som bedriftseier i dag, havner på internett. Digital markedsføring og sosiale medier er kommet for å bli, og har potensielt et enormt ROI (Return on Investment). Visste du for eksempel at godt innhold kan øke trafikken til ditt firmas blogginnlegg med hele 2000%? Eller at omtrentlig halvparten av verdens befolkning har en konto på ett av våre sosiale medier?

Kundene dine finnes der ute, og for å fenge dem, må du ha solid innhold. Du må være mer attraktiv, tilgjengelig, interessant og informativ enn konkurrentene dine. … Og tekstene du publiserer på sosiale medier, i blogg eller på hjemmesiden, er førsteinntrykket i så måte.

Her er noen av fordelene ved å hyre inn en profesjonell skribent, språkvasker eller tekstforfatter:

  • Du får frigjort mer tid som du kan bruke på din bedrift eller ditt firma.
  • Du får godt innhold som holder høy kvalitet, er fengende og samtidig tilpasset din målgruppe.
  • Det kan øke ditt firmas ROI. Mye.
  • Det kan øke trafikken til hjemmeside og/eller blogg.
  • Det kan øke trafikken til Facebook/Twitter/Instagram og andre sosiale medier.
  • Det skaper et profesjonelt inntrykk av din bedrift.
  • Det kan gi deg et stort fortrinn i forhold til dine konkurrenter.

Å sette det bort er bare halve jobben. Å finne den rette til å gjøre det, er resten. Hvis du skal slippe fra deg skriveoppgavene, så sørg for at det er til noen du kan stole på. Noen som virkelig kan skrive, som er glad i det, og som leverer i tide. Jo dyktigere din skribent og/eller språkvasker er, jo lettere blir jobben din, jo mer trafikk får du, og jo mer ROI kan du forvente.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *